Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

За нас

За нас

Мили приятели,

Щастливи сме да да ви привестваме в нашата онлайн платформа mishmashfest.com, в която български и чужди хендмейд творци и независими дизайнери ще могат да поддържат постоянна връзка с вас, техните почитатели. В сайта ще откриете авторски уникални handmade произведения от порцелан, керамика, ювелирни изделия, художествено произведения, графика, илюстрация, мода, аксесоари, както и концептуални дизайнерски продукти. И всичко това - на едно място! Ще можете да пазарувате директно от техните създатели, без посредничество и без отлежаване на стоката в складове. 

По този начин ще подкрепите българските творци и независими дизайнери и ще можете да поддържате постоянна връзка с тях, като участвате в най-голямата творческа общност от талантливи и вдъхновени хора в България.

Mish Mash Fest e един от най-големите и утвърдени хендмейд базари в България и през 2020 г. навършва 5 години! За своите 30 издания, всяко от които с хиляди посетители, сме дали изява на над 200 творци на ръчно изработени продукти, разказвайки техните истории в сайта и списанието „Момичетата от града“ и предоставяйки им възможност да се срещнат със своята публика. Фестът ни е гостувал в емблематични софийски градски пространства като: Съюз на архитектите, Червената къща, НДК, градинката зад Националната библиотека и мн. др.

През последните две години Софийска община призна значимостта му за развитието на градската култура като го включи в Културния календар на София.


Mish Mash Fest – празник на таланта и добрия вкус!