Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Пазарувайте директно
от десетки български творци!

За нас

Мили приятели,

Щастливи сме да да ви привестваме в нашата онлайн платформа mishmashfest.com, в която българските хендмейд творци ще могат да поддържат постоянна връзка с вас, техните почитатели. В сайта ще откриете авторски уникални handmade произведения от порцелан, керамика, ювелирни изделия, художествено произведения , графика, илюстрация, мода, аксесоари - всичко на едно място! Ще можете да пазарувате директно от техните създатели, без посредничество и без отлежаване на стоката в складове. 

По този начин ще подкрепите българските творци и ще можете да поддържате постоянна връзка с тях, участвайки в най-голямата творческа общност от талантливи и вдъхновени хора в България.

Онлайн платформата mishmashfest.com стартира през 2020 г. и дава възможност на българските творци в сферата на приложните изкуства и занаяти да участват в най-голямата виртуална общност от хендмейд артисти в България като осъществят директна връзка с потребителите - без посредничество, надценка и отлежаване на стоката в складове.

Mish Mash Fest e един от най-големите и утвърдени хендмейд базари в България и през 2020 г. навършва 5 години! За своите 30 издания, всяко от които с хиляди посетители, сме дали изява на над 200 творци на ръчно изработени продукти, разказвайки техните истории в сайта и списанието „Момичетата от града“ и предоставяйки им възможност да се срещнат със своята публика. Фестът ни е гостувал в емблематични софийски градски пространства като: Съюз на архитектите, Червената къща, НДК, градинката зад Националната библиотека и мн. др.

През последните две години Софийска община призна значимостта му за развитието на градската култура като го включи в Културния календар на София.


Mish Mash Fest – празник на таланта и добрия вкус!