Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Колие feelosophy Hardware кръг

0600SN
89.00 лв.
Наличност: 1 артикул(и)
+

Минимално количество за "Колие feelosophy Hardware кръг" e 1.

feelosophy
Третирайки мистиката на основните геометрични фигури по различен и много чувствен начи...

feelosophy е марка развила концепцията си около минимализма и магнетичното вълшебство на геометрията, но с подчертано отношение към актуалните тенденции вдъжновени от непреходните елементи на стила. Бижутата са поразително елегантни, семпли, но безкрайно вариативни. Всяка следваща колекция е създадена така, че да може да се съчетава по неустоим начин с елементи от предходните. 

Сребърно колие с матов финиш и кръгове, което може да се носи по 4 различни начина.

Кръга символизира пълния цикъл на живота, безкрайността, както и мистиката на женската утроба.

feelosophy е марка развила концепцията си около минимализма и магнетичното вълшебство на геометрията, но с подчертано отношение към актуалните тенденции вдъжновени от непреходните елементи на стила. Бижутата са поразително елегантни, семпли, но безкрайно вариативни. Всяка следваща колекция е създадена така, че да може да се съчетава по неустоим начин с елементи от предходните. 

Колието може да бъде съчетано по подходящ начин с обици и/или пръстен от същата колекция, както и с всяко друго бижу на марката feelosophy.

Всяко от тези бляскави и изящни бижута идва при вас в луксозна опаковка - метална кутийка и червен хартиен плик с панделка. Готово е за подрък към самите вас или за този, когото бихте искали да зарадвате.

 - авторски модел

- ръчна изработка

- сребро проба 925

- дължина на верижката 80 см

- дължина на декоративния елемент 53 мм

- страна на фигурката – 1 см


Напишете коментар

Напиши отзив