Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Колие feelosophy Hardware триъгълник

С включена доставка
0603SN
Наличност: 2 артикул(и)

feelosophy е марка развила концепцията си около минимализма и магнетичното вълшебство на геометрията, но с подчертано отношение към актуалните тенденции вдъжновени от непреходните елементи на стила. Бижутата са поразително елегантни, семпли, но безкрайно вариативни. Всяка следваща колекция е създадена така, че да може да се съчетава по неустоим начин с елементи от предходните. 

94.50 лв.
+

Минимално количество за "Колие feelosophy Hardware триъгълник" e 1.

feelosophy
Третирайки мистиката на основните геометрични фигури по различен и много чувствен начи...

Сребърно колие с матов финиш и триъгълници, което може да се носи по 4 различни начина

Триъгълника символизира триединството на тяло, разум и дух.

feelosophy е марка развила концепцията си около минимализма и магнетичното вълшебство на геометрията, но с подчертано отношение към актуалните тенденции вдъжновени от непреходните елементи на стила. Бижутата са поразително елегантни, семпли, но безкрайно вариативни. Всяка следваща колекция е създадена така, че да може да се съчетава по неустоим начин с елементи от предходните. 

Колието може да бъде съчетано по подходящ начин с обици и/или пръстен от същата колекция, както и с всяко друго бижу на марката feelosophy.

Всяко от тези бляскави и изящни бижута идва при вас в луксозна опаковка - метална кутийка и червен хартиен плик с панделка. Готово е за подрък към самите вас или за този, когото бихте искали да зарадвате.

 - авторски модел

- ръчна изработка

- сребро проба 925

- дължина на верижката 53 мм

- страна на фигурката – 1 см


Напишете коментар

Напиши отзив
Още уникални предложения
  • Подобни продукти