Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Обици feelosophy Subtle

1260SE
69.00 лв.
Наличност: 1 артикул(и)
+

Минимално количество за "Обици feelosophy Subtle" e 1.

feelosophy
Третирайки мистиката на основните геометрични фигури по различен и много чувствен начи...

feelosophy е марка развила концепцията си около минимализма и магнетичното вълшебство на геометрията, но с подчертано отношение към актуалните тенденции вдъжновени от непреходните елементи на стила. Бижутата са поразително елегантни, семпли, но безкрайно вариативни. Всяка следваща колекция е създадена така, че да може да се съчетава по неустоим начин с елементи от предходните. 

Комплект подвижни сребърни обици с усукан елемент

feelosophy е марка развила концепцията си около минимализма и магнетичното вълшебство на геометрията, но с подчертано отношение към актуалните тенденции вдъжновени от непреходните елементи на стила. Бижутата са поразително елегантни, семпли, но безкрайно вариативни. Всяка следваща колекция е създадена така, че да може да се съчетава по неустоим начин с елементи от предходните. 

Обиците могат да бъде съчетано по подходящ начин с колиета и/или пръстен от същата колекция, както и с всяко друго бижу на марката feelosophy.

Всяко от тези бляскави и изящни бижута идва при вас в луксозна опаковка - метална кутийка и червен хартиен плик с панделка. Готово е за подрък към самите вас или за този, когото бихте искали да зарадвате.

- авторски модел

- ръчна изработка

- сребро проба 925

- размери на усукания елемент – 6.0 х 0.2 см

Напишете коментар

Напиши отзив