Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

10 начина да носим любимото райе тази пролет

02.04.2021

Вечна неразделна е любовта ни с райето, особено в класическата комбинация от бяло и черно и тъй като дизайнерите подхождат по-практично в създаването на последните си колекции, отново го виждаме в списъка с топ тенденциите за пролетно-летния сезон. Въпреки това сме сигурни, че имате поне едно или две неща на райе в гардероба, които да извадите и да носите по-често още сега.


                         10 начина да носим любимото райе тази пролет

Пуловерите или блузите в този десен можем лесно да комбинираме с елегантен блейзър и дънки или с любимия тренчкот. При панталоните ще е по-трудно, въпреки че по-смелите могат да го съчетават дори с друг принт в същите цветове.

В днешните ни стайлинг идеи обаче ви показваме, че райето понякога може да бъде само малък акцент от тоалета, ако е под формата на малък шал, чанта или дори обувки.


                            

 Но пък и толкова елегантна е комбинацията на класическо райе с черен панталон и мокасини, която можем да носим и през седмицата, и уикенда. 

Съвсем не е задължително да избираме винаги и сигурните варианти в бяло, червено, черно или тъмносиньо. Напротив – пробваме различни варианти като ризата на Panchi от mishmashfest.com, при която бялото е допълнено с актуалното лавандулово лилаво, което ще носим много и тази пролет.