Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

10 неща, които да включите в стайлинга си този уикенд

18.08.2021

С огромно нетърпение дочакваме всеки августовски уикенд, защото ни отвеждат на места, на които се наслаждаваме на добре изстудени напитки, приятна компания и можем да разхождаме от сутрин до вечер любимите си летни рокли. Да, някои го правят край брега на морето, докато други намират своите бягства в града или планината.

При роклите многообразието ни отвежда и към мини, и към миди модели, понякога едноцветни, друг път цветни и на красиви флорални мотиви. Допълваме списъка с любимите си уикенд дрехи с удобните бермуди в комбинация с oversize риза и пола с класически бял тишърт и ниски сандали.

Тениска " Chase the sun "

Толкова много възможности и толкова кратко лято, за да ги изпълним по план. Но пък за какво за ни планове, като можем и без тях. Особено ако вече изпълнените са ни отвели край бреговете на Халкидики или Синеморец.

Жълта гривна от КОРК - регулираща се 2

Не си забравяйте и красивите сламени шапки, онези фини гривни за глезена, аксесоарите за коса (фиби, ластици, диадаеми... ) и чантите, в които да събирате спомените си. И му се насладете на този уикенд, за да ви държи до следващия. А ако ви се пазарува нещо ново и свежо, на mishmashfest.com винаги можете да откриете чудни находки.

Коментари

Напишете коментар

Напиши отзив