Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

10 стайлинг идеи с най-нежните и ефирни рокли

20.07.2021

Ефирните рокли от коприна или сатен са от онези модни съкровища, в които момичетата бързо се влюбваме. Носим ги дори и през зимата под най-топлите и пухкави палта, за да стигнем до някое парти, но пък през лятото можем да нямаме нищо друго върху себе си, освен роклята. Особено ако сме край брега на морето, когато можем да се разхождаме боси с цялото си лятно безгрижие. Най-често е в миди дължина, но харесваме и мини моделите. 

Зелена сатенена рокля KAYA

Харесва ни как изящната материя гали кожата и ни носи усещане за лекота и прохлада в най-топлите дни. Освен това моделите тип „нощница“ преминават от сезон в сезон и винаги се отличават със своята фина елегантност и минималистичен почерк. Моделите в по-пастелни или ярки цветове могат да се превърнат в идеалния аутфит, ако сме канени на сватба или на градинско парти. В по-хладните дни можем да носим тениска или фина блуза под тях.

Рокля от сатен

Освен боси по пясъка, тези рокли можем да комбинираме с обувки на висок ток, с чехли, удобни сандали и дори с кецове или летни боти. Обикновено правия им силует очертава леко тялото, но ако искаме да подчертаем талията, можем да добавим някой тънък метален колан. Можем да сложим и бижута, но със сигурност нежни и минималистични, точно като моделите, които откриваме на mishmashfest.com.

Коментари

Напишете коментар

Напиши отзив