Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

12 идеи как да постигнете минимализъм в стайлинга си за летните дни

12.07.2021

Някои от най-стилните момичета, които следим, са онези, които не следват сляпо тенденциите, а вместо това инвестират в класически неща и се грижат да имат един безупречен капсулен гардероб. Въпреки това да следваме линията на минимализма през лятото не е толкова лесно. Да, от една страна носим най-малко дрехи и аксесоари, но от друга - често сме изкушени от всички онези ярки цветове и красиви принтове, които марките ни предлагат в новите си колекции.

Black dress

Затова отправяме поглед на север към скандинавските момичета, които имат този вроден усет за минимализъм и успяват да го приложат във всеки един сезон. Те умеят да носят елегантно най-семплите рокли в бежово, бяло или черно, дори и ако са ги комбинирали с обикновени чехли Havaiаnas. Бежов топ с черна пола в А-образен силует, светли бермуди с кроп топ отново в неутрален топ също допълват съчетанията, които бихме пробвали в най-топлите дни.

Black Eyelashes

Харесваме и комбинацията от бял тишърт, шорти и бяла oversize риза, която може да бъде допълнена както от сандали на ток, така и от кецове. Зависи от мястото и повода. Аксесоарите също следват минималистичната линия, дори и по отношение на бижутата, а такива винаги откриваме на mishmashfest.com