Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Mish Mash Fest получи финансиране по програма „Кризата като възможност“

18.01.2021
by admin admin
Снимка: Станислав Димитров за Mish Mash Fest

Изключително сме щастливи да обявим, че проектът на онлайн платформата Mish Mash Fest спечели финансиране по програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Благодарни сме, че ще имаме възможност да продължим оптимизирането и разрастването на първия по рода си дигитален базар, който дава възможност на българските хенмейд творци да достигат по-лесно до своята аудитория. Те се оказаха сред най-засегнатите от кризата, която Covid-19 предизвика, затова ние открихме начин да превърнем трудностите в решение.

През 2020 година Mish Mash Fest, един от най-големите хендмейд базари, отбеляза своята 5- годишнина. С повече от 30 издания, част от Културния календар на Столична община, той дава възможност на над 300 творци, които се занимават с приложни изкуства да се срещат със широката публика. Ограничителните мерки и невъзможността от провеждане на събития на закрито обаче ни изправи пред невъзможността това да се случва както преди, затова кризата се оказа добра възможност да се адаптираме към нови условия на живот и да отговорим на новата реалност, създавайки онлайн платформа на фестивала.

По този начин всички творци могат да продължат не само да творят във време на пандемия, но и да представят творбите си и да продължат да достигат до своята аудитория. Само за няколко месеца Mish Mash Fest се превърна в предпочитана пресечна точка между българските творци и техните почитатели в едно специално дигитално пространство, където стотици красиви творения от порцелан и керамика, илюстрации, изящни бижута, елегантни дрехи и разнообразни аксесоари са само на клик разстояние.

От своя страна онлайн средата също не спира да се разраства и да дава още повече възможности за оптимизиране на платформи като Mish Mash Fest, затова се радваме, че ще продължим да я развиваме и да даваме много поводи за дигитални срещи между създателите и почитателите на ръчно изработените творения!Проектът Mish Mash Fest сe финансира от програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

 


Comments

No posts found

Write a review