Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Как да включим есенните якета в летния стайлинг - 10 идеи

03.09.2021

Постепенно навлизаме в онзи преходен период между два сезона, когато още не ни се разделя с летните дрехи, но пък температурите навън изискват малко по-топли решения. Често те се крият в леките връхни дрехи, с които преминаваме плавно към есента, като елегантните блейзъри, кожените якета, ризите тип „яке“ и късите жакардови сака.

Ленена риза в натурален бежов цвят

До последно бихме носили любимите си шорти, които можем да комбинираме с топ и обемен блейзър отгоре, който пък може да е в неутрален цвят или точно обратното – ярък и приковаващ вниманието. Напоследък все повече виждаме в Инстаграм наситените нюанси на оранжевото и зеленото, които ще внесат доста свежест в меланхоличния септември.

Обемните блейзъри или ризите тип „яке“ могат да се носят и върху някоя миди рокля, особено ако тя е едноцветна и тип „нощница“. Миди полите в съчетание с тишърт пък биха стояли елегантно с по-късо сако, независимо дали сме с кецове, или мокасини.

Черна рокля JUPITER с буфан ръкав

Друг вариант е връхната дреха да е в тон с долната, като така се получава лятно-есенен костюм, с който можем да ходим и на работа. През новия сезон особено актуални ще бъдат сетовете от цветна кожа. Да не забравяме и за якетата от деним, които са перфектни за точно такъв преходен период.

Чанта натурален цвят

При аксесоарите запазваме лятното вдъхновение чрез цветните шалове, които носим под формата на бандана, и онези цветни бижута с дъх на море, които все още можем да открием и на mishmashfest.com.

Коментари

Напишете коментар

Напиши отзив