Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Мини тренда, който прави своето елегантно завръщане

03.09.2021

Вероятно и вие имате от онези дрехи, които сте носили преди години и след това сте оставили да отлежават с тайната умисъл, че някой ден пак ще им дойде времето. Е, ако някога сте носили точно такъв елек, който сме си присвоили през годините от мъжкия костюм, то можем да ви кажем, че той се завръща сред мини трендовете за есента. Това обаче не пречи да започнем да го носим още сега, както ни показаха и момичетата в Копенхаген.

ПОНЧО BLACK ADORE

Въпреки че този тип елек се опита да направи своето завръщане още миналата година, то бихме казали, че плетеният модел напълно го измести. Но не, не бързайте да се разделяте и с него, защото и той ще намери своето място в стайлинга ни през следващите месеци. Просто приемаме, че това ще бъде сезонът на елеците.

Още докато е топло, можем да носим елекът само върху сутиена си, като топ, като може да се комбинира с панталон в същия цвят или пък може да е в друг за контраст. 

Black Eyelashes

Може да се носи разкопчан върху бял топ или тишърт (моделите на Кръгче от mishmashfest.com са перфектни за случая), като за по-небрежен тоалет, може да се съчетае с дънки. В най-елегантния му вариант го включваме към костюм, дори и блейзърът да е в друг цвят, за да не се слива напълно с него. Това е една добра идея за по-елегантно завръщане в офиса в септемврийските дни.

Коментари

Напишете коментар

Напиши отзив