Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

В главната роля: Летните рокли - как да ги носим и през есента

08.09.2021
В главната роля: Летните рокли - как да ги носим и през есента

Лятото скоро може да се превърне в далечен спомен, но все още няма да се отказваме от любимите си рокли. Въпреки това температурите в момента варират доста, така че вече е добре винаги да имаме под ръка поне една връхна дреха. Но понякога стилизирането им с рокля може да се окаже предизвикателство. Днес обаче ще ви покажем, че има начин тази комбинация да се превърне в една от предпочитаните за по-хладните месеци.

Дълга кафява рокля ISABEL от вискоза

Така че дайте на дънките и суитшъртите поне ден почивка, за да покажете колко елегантни можете да бъдете с рокля и яке. Ако предпочитате мини дължини, можете да добавите обемен блейзър върху нея и боти до глезена, за да получите едно съчетание, подходящо дори и за офис среда. Саката можете да носите и с миди рокли (на различни принтове или едноцветни), а ако връхната дреха има колан, ще можете да подчертаете талията си.

Спортна рокля

Онези изящни копринени рокли пък си представяме в комбинация с кожено яке и кубинки. Но доста актуален тази есен ще е блейзърът от кожа, който може да се носи с всякакъв тип рокля и елегантни обувки. За уикендите само ги заменяте с маратонки и продължавате да разхождате роклите из любимите си места в града. И ако все пак искате да попълните гардероба си с нов модел, на mishmashfest.com ви очакват страхотни шопинг находки.

Коментари

Напишете коментар

Напиши отзив