Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Пазарувайте директно
от десетки български творци!
Fante Agro LTD
Saff Bulgaria

Компанията е създадена през 2016г. с основен акцент върху производството на биологичен шафран и луксозни козметични продукти с екстракт от шафранов минзухар. В исторически план компанията е възникнала като семеен бизнес с идеята да създаде превъзходно предложение за клиенти с лично докосване и чисти натурални продукти с най-високо качество. Продуктовото портфолио постепенно се разширява, като запазва фокуса върху качестово и естествените съставки, вместо да се фокусира върху интензивния растеж на продажбите.
От създаването на компанията стриктно следваме принципите на биологичното земеделие. В перфектна хармония с притодата шафрановите минзухари цъфтят през есента по южните склонове на легендарната Стара планина (с.Трудовец).
Розовото масло, един ит най-популярните истински български природни продукти, идващи от слънчевите земи на българската розова долина, ни вдъхнови да създадем уникална колекция ”Шафран и Роза” , която съчетава превъзходното качество на тези съставки.
В момента компанията активно проучва възможностите за разширяване на пазари и грографски територии, където шафрана и продуктите със шафран са високо ценени и добре познати.