Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

ПродуктиНамерени продукти: 12

Връзка с твореца
Този комплект представя първите географски понятия за континентите и океаните. Забавлява с включени игри и тестове и стимулира интерес към познание. В ‘’Комплект за изследователи’’ ще намерите: Карта на света с размери 40х60 см. Личен паспорт за попълване на име и снимка на притежател...
18.00 лв.
Наличност: 5 артикул(и)
+
Раницата KOOKY е първият и най-верен приятел на малкия пътешественик. Тя представя първите географски понятия за континентите и океаните. Забавлява с включени игри и тестове и стимулира интерес към познание. В Кооку раница за изследователи ще намерите: Карта на света с размери 40х60...
74.00 лв.
Наличност: 9 артикул(и)
+
Ян и Моли ще ти разкажат за едно пътуване през векове и легенди. Ще те пренесем заедно с тях до свещения град Йерусалим и ще плуваме там, където никой не потъва - Мъртво море.
32.00 лв.
Наличност: 10 артикул(и)
+
Ян и Моли ще ни разкажат за пътуването си в Италия -  ще се разходим заедно с тях до най-величествения и романтичен град – Рим. Ще се докоснем до едно от най-пищните и чакани събития в Италия като усетим духа и настроението на най-стария карнавал в Европа.
32.00 лв.
Наличност: 8 артикул(и)
+
Ян и Моли ще ни разкажат за тяхната разходка във Хавана - столицата на Куба. Тук времето изглежда е спряло, но е щастливо и шарено като декор на стар филм.
32.00 лв.
Наличност: 15 артикул(и)
+
Спести 20%
Ще се разходим заедно с Ян и Моли до Мароко и град Тарудан – автентичен град, известен със занаятчийските си традиции. Ще ти разкажем за приказни места, както и за веселото ни преживяване с камили в пустинята Сахара.
32.00 лв. 25.60 лв.
Вие спестявате: 6.40 лв.
Наличност: 15 артикул(и)
+
Ян и Моли вървят по стъпките на Великите откриватели. Те ще ни разкажат за пътуването си в Мексико - страна на древни култури, величествени пирамиди и много музика.  Ще ни разходят в Мексико Сити и град Теотихуакан, за да разберем повече за историята на ацтеките и маите. Ще видим с тях и Ривиера Мая, източната плажна ивица на полуостров Юкатан, както и едно от новите седем чудеса на света - Чичен Ица.  
32.00 лв.
Наличност: 4 артикул(и)
+
Готови ли сте да разберете всички важни и интересни факти за микробите? В тази тема ще намерите: ✔Отговори на важни и интересни факти за микробите ✔ Що е микроб? ✔ Видове микроби ✔ Любопитни експерименти ✔ Кръстословица с въпроси от научената тема ✔ Допълнителни игри ✔...
25.00 лв.
Наличност: 3 артикул(и)
+
Ян и Моли ще ни разкажат за пътуването си в Португалия и столицата Лисабон -град изпълнен с цветни плочки азулежу и мелодични песни на традиционната музика фадо.
32.00 лв.
Наличност: 14 артикул(и)
+
Ян и Моли ще ни разкажат за пътуването си в Тайланд - ще се разходим заедно с тях до цветните храмове в Банкок и старата столица Аютая. Ще посетим екзотични острови и ще научим интересни факти за будизма.
32.00 лв.
Наличност: 4 артикул(и)
+
Спести 20%
Ян и Моли ще ни разкажат за приказната си разходката до замъците на Лоара, както и за приключението им до острова на приливите и отливите – Мон Сен Мишел. Накрая ще усетим заедно с тях Париж, градът на любовта.
32.00 лв. 25.60 лв.
Вие спестявате: 6.40 лв.
Наличност: 8 артикул(и)
+
Ян и Моли ще ни разкажат за пътуването си в страната на изгряващото слънце - Япония, където традиционни обичаи, храмове и опияняващи градини съжителстват с футуристична архитектура и неонови светлини. Както винаги, сме включили куп игри и изненади.  В Kooky темата Япония ще намерите още:...
32.00 лв.
Наличност: 16 артикул(и)
+
Kooky

”Kooky out of the box” са образователни теми, които стимулират мисленето, развиват и завладяват детското въображение. Кооку представя на децата интересни забележителности и фак...

Допълнителни

Връзка с твореца
Филтри
Цена

лв.  –  лв.

  • 18лв.
  • 74лв.