Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Празник на таланта
и добрия вкус!
Megan Flower Life - Бижута от цветя
Megan Flower Life - Бижута от цветя

БИЖУТА И АКСЕСОАРИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ ЦВЕТЯ

  • Ценители сте на ръчно изработените бижута! Искате да сте различни! Търсите уникален подарък от който ефектът ще бъде "Уау"! Търсите подарък, който ще накара очите на любимия ви човек да заблестят от изненада и вълнение! 
    Megan Flower Life Ви предлага бижута от естествени цветя - различни, нежни и романтични. Тези бижута носят настроение, зареждат Ви с положителна енергия, карат Ви да се усмихвате, да летите, да усещате онова пърхане в стомаха, както когато сте влюбени! Тези уникати преминават през дълъг и сложен процес на изработка - като се започне от засаждането на цветята и грижите за тях, съхраняване на цветовете, обработка със специален полимер, кристална смола, полиране, шлифоване, дизайн, цялостен завършен вид на идеята до фотосесия и представянето му пред Вас - нашите клиенти и почитатели, истински ценители на природната красота и ръчната изработка. 
  • За да достигне това бижу до Вас е изминат дълъг път. В него е вложена емоцията, въображението и енергията на нашите дизайнери и труда на целия креативен екип на Megan Flower Life.
  • Благодарим Ви за доверието и подкрепата! 
  • При наличност изпращаме до 2 работни дни. Ако сте се сетили в последния момент, че колежката има рожден ден :) пишете ни в коментар към поръчката, ще изпратим светкавично !!!
    Ако избраното от вас бижу не е налично, тъй като всичко е само по една бройка, пишете ни на meganflowerlife@abv.bg Ние ще се свържем с вас, за да ви предложим подобен модел, цвят, цвете ... или да го изработим отново за Вас! 

ПродуктиНамерени продукти: 30

Връзка с твореца