Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Пазарувайте директно
от десетки български творци!
Nimeria Shop
Nimeria Shop

Казвам се Преслава - може би ме познаваш и знаеш, че идеята за бранда се зароди през 2015 г. от неспирното ми желание да създавам и споделям. Творя от малка и те каня да погледнеш света през призмата на моите очи. Надявам се, дори в мрачните за себе си дни, да можеш да откриеш едно ръчно изрисувано слънце в това пространство.

Ако не ме познаваш - здравей. Каня те на пътешествие из въображението си, което претворявам в бижута. Нищо в природата не е перфектно, и понеже тя е най-голямото ми вдъхновение - не претендирам за изработката на перфектни бижута. Поривът да творя идва от пътешествия, приключения, споделени мигове. Затова те моля - чувствай се свободна да споделиш всичко, което ти идва на ум, с мен. 

Всичко, което ще откриеш, разлиствайки тези продукти, е изработено ръчно и съдържа малка част от мен. Влагам цялата си любов в творенията си и ще се радвам да откриеш себе си тук. Благодаря ти за подкрепата и за възможността да изживявам мечтата си 5 години след хаотичното начало на това призвание!ПродуктиНамерени продукти: 56

Връзка с твореца