Внимание ТОЗИ САЙТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ. Научете повече
ПРИЕМАМ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ

Празник на таланта
и добрия вкус!
BeeCome Green
BeeCome Green

Восъчни кърпи BeeCome Green - натурални, екологични, стилни

Восъчните кърпи BeeCome Green предлагат екологично решение в ежедневното опаковане на хранителни продукти. Те са екологичната алтернатива на стреч фолиото и найлоновите пликчета във всяка кухня. Произведени са ръчно от изцяло от натурални съставки - памучен плат, напоен с комбинация от био восък от Родопите, био масло от жожоба (Алтея органикс) и дамарова смола. Импрегнираните с тези съставки кърпи са напълно здравословни и запазват храната свежа. Могат да се използват като "капачета" на посуда - от топлината на ръцете Ви восъкът омеква, а благодарение на смолата кърпата прилепва плътно към съда. Могат да се използват и за директно опаковане на плодове, зеленчуци, хляб, сандвичи, свежи подправки, семена, ядки, сирена и домашни печива. Незаменим помощник при опаковането на домашна храна за път, за работа, за училище или за излет. Не се препоръчва да се използват за загъване единствено на цитрусови плодове, както и на сурово месо и риба.

Освен че са полезни  и щадящи към природат , те внасят настроение в кухнята с разнообразните си весели десени. Чудесен и практичен подарък за всяко домакинство.

Почистване: Почистват се под течаща, хладка вода. Ако е необходимо, може да се използва мека гъба и препарат за съдобе.

Размери:Предлагат се в 6 различни размера: 15х15, 20х20, 25х25, 30х30, 35х35 и 40х40см. Могат да бъдат закупени на бройка или в комплект по 3 кърпи.

Период на използване: Кърпите са изцяло биоразградими. Средно се използват между 6 месеца и 1 година. След този период могат да бъдат освежени с восък за още един период на ползване или нарязани на дребно и компостирани.